Τα πρώτα βήματά μας

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1982 όταν ο Μάνθος Σπαθής, ο ιδρυτής της εταιρείας, ξεκινάει να δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής και συντήρησης οχημάτων. Οφείλουμε περισσότερο από το όνομα, το λογότυπό μας και την αρχική μας ενασχόληση στον ιδρυτή μας. Εισήγαγε πολλές από τις βασικές στάσεις και αξίες που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας: πραγματισμός, ευελιξία, προθυμία μάθησης, ανοιχτό μυαλό και σεβασμό προς τους πελάτες.

Συνεχής καινοτομία και η παρακολούθηση των εξελίξεων

Η συνεχής καινοτομία και η παρακολούθηση των εξελίξεων αποτέλεσαν θέματα σε όλη την ιστορία μας, έτσι η εταιρεία μετά από 26 εμπειρίας στο χώρο της επισκευής και συντήρησης οχημάτων, ενασχολήθηκε δυναμικά και εξειδικεύτηκε στον τομέα της αεριοκίνησης.

Εδραίωση στην αεριοκίνηση

Καθ 'όλη τη διάρκεια της ιστορίας της η εταιρεία μας, συνεργάζεται με πελάτες μας για να τους βοηθήσουμε σε κάθε απαίτηση, έχει επεκτείνει τις προσφορές της σε ποιότητα και άριστες τιμές και αξιοποιεί τις εξελισσόμενες τάσεις και τεχνολογίες προς όφελος των πελατών της. Η εταιρεία πρωτοστάτησε και έχει εδραιωθεί ως ηγέτης εδώ και χρόνια στο τομέα της αεριοκίνησης στην Ελλάδα με πάνω από 10.000 εγκαταστάσεις, συνδυάζοντας απαράμιλλη εμπειρία, ολοκληρωμένες υπηρεσίες, επένδυση σε τεχνολογία αιχμής, συνεργασία με τις πλέον επιτυχημένες εταιρείες του κόσμου στην αεριοκίνηση που ηγούνται του χώρου και δραστηριοποιούνται σε έρευνα και ανάπτυξη.